6946611158 Ασκληπιού 4, Κάτω Φορτέτσα, Ηράκλειο info@steliosledakis.gr
hero image
 
     
   ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ & ΠΡΙΖΕΣ 
LEDakis | Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού Ηράκλειο Κρήτης 


Ανανεώστε τον χώρο σας με τους σύγχρονους και κομψούς διακόπτες και πρίζες.

Στην επιχείρησή μας ”LEDakis” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από διακόπτες και πρίζες, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σε μια εποχή που οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα προϊόντων που μπορούν να εναρμονιστούν απόλυτα με το στυλ της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
     
   
 
 
 
     
     
     
 
 
 ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 
 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ 

 
 
     
   
     
     
 
 
 
 
 
  Ανακαλύψτε την ποικιλία σχεδίων
στους διακόπτες και τις πρίζες και επιλέξτε τα προϊόντα της αρεσκείας σας.
 
     
     
 

Από μοντέρνα και εκλεπτυσμένα, έως κλασικά και διαχρονικά σχέδια, κάθε προϊόν που θα βρείτε σε εμάς είναι σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 

Είτε ψάχνετε για διακόπτες και πρίζες για την οικία, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, στην επιχείρησή μας, μπορείτε να βρείτε τα ιδανικά προϊόντα, στην καλύτερη ποιότητα και τιμή.
 

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους ιδανικούς διακόπτες και πρίζες για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
     
     
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ  
στο Ηράκλειο Κρήτης, για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να επιλέξετε αυτά της αρεσκείας σας.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6946611158