6946611158 Ασκληπιού 4, Κάτω Φορτέτσα, Ηράκλειο info@steliosledakis.gr
hero image
 
     
   ΠΡΟΪΟΝΤΑ LED 
LEDakis | Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού Ηράκλειο Κρήτης 


Εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα και μακρά διάρκεια ζωής. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα δεκάδες πλεονεκτήματα των LED προϊόντων.

Η επιχείρησή μας ”LEDakis” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελώντας επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Optonica, σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων LED για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από λαμπτήρες LED, ταινίες LED, καθώς και διαφημιστικές ηλεκτρονικές επιγραφές, ταμπέλες και οθόνες LED υψηλής ποιότητας.
 
     
   
 
 
 
     
     
     
 
 
 ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 
 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ 

 
 
     
   
     
     
 
 
 
 
 
  Απογειώστε την αισθητική του χώρου σας
με τη φωτεινή και ενεργειακά αποδοτική λύση των LED λαμπτήρων!
 
     
     
 

Καθιερωμένοι ως πρωτοπόροι στον χώρο του LED φωτισμού, προσφέρουμε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα, καινοτομία και αισθητική.
 

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας & ανακαλύψτε την εκπληκτική ποικιλία μας, περιλαμβανομένων λαμπτήρων, ταινιών LED και φωτιστικών που θα φωτίσουν κάθε γωνιά του χώρου σας αλλά και την μεγάλη ποικιλία ψηφιακών επιγραφών LED που διαθέτουμε.
 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα κοντά σας ώστε να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα.
 
 
 
 
 
     
     
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ  
στο Ηράκλειο Κρήτης, για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να επιλέξετε αυτά της αρεσκείας σας.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6946611158