6946611158 Ασκληπιού 4, Κάτω Φορτέτσα, Ηράκλειο info@steliosledakis.gr
hero image
 
     
   ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ 
LEDakis | Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού Ηράκλειο Κρήτης 


Στην επιχείρησή μας ”LEDakis” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, μπορείτε να βρείτε καθημερινά μια πλούσια ποικιλία φωτιστικών που εκπληρώνουν τις αισθητικές απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει επιτοίχια φωτιστικά που δημιουργούν έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό, κρεμαστά οροφής που προσθέτουν ύφος σε κάθε χώρο, τοίχου που διακοσμούν με στυλ, δαπέδου που δημιουργούν εντυπωσιακά σημεία ενδιαφέροντος, πλαφονιέρες που φωτίζουν ομοιόμορφα, σποτ χωνευτά που προσφέρουν ευελιξία στον φωτισμό και πολλά άλλα. Κάθε σχέδιο αντανακλά την μοναδική αισθητική του και στην επιχείρησή μας σίγουρα θα βρείτε τα ιδανικά για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
   
 
 
 
     
     
     
 
 
 ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 
 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ 

 
 
     
   
     
     
 
 
 
 
 
 

Επιλέξτε τα φωτιστικά της αρεσκείας σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών που μπορούν να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε χώρο, ανεξαρτήτως του στυλ ή της ατμόσφαιρας που επιδιώκετε.
 

Στην επιχείρησή μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες. 
 

Ελάτε στην επιχείρησή μας στο Ηράκλειο Κρήτης, για να εξερευνήσετε τη συλλογή μας και ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει κάθε χώρο και να τον κάνει εντυπωσιακό και κομψό. 
 
 
 
 
 
     
     
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ  
στο Ηράκλειο Κρήτης, για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να επιλέξετε αυτά της αρεσκείας σας.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6946611158