6946611158 Ασκληπιού 4, Κάτω Φορτέτσα, Ηράκλειο info@steliosledakis.gr
hero image
 
     
   ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ &
 ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
 

LEDakis | Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού Ηράκλειο Κρήτης 


Στον σύγχρονο κόσμο όπου η ασφάλεια συναντά την τεχνολογία, η επιχείρησή μας ”LEDakis” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με τον εύκολο και ευέλικτο χειρισμό.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις που είναι σχεδιασμένα για να προσδίδουν ένα ξεχωριστό στυλ στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Παράλληλα, προσφέρουν μια καινοτόμα τεχνολογία, με λειτουργίες και χαρακτηριστικά που είναι σχεδιασμένα για να πληρούν όλες τις απαιτήσεις.
 
     
   
 
 
 
     
     
     
 
 
 ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 
 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ 

 
 
     
   
     
     
 
 
 
 
 
 

Είτε χρειάζεστε θυροτηλέφωνα ή θυροτηλεοράσεις για την οικία είτε για επαγγελματικό χώρο, η επιχείρησή μας προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές σας ανάγκες.
 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά θυροτηλέφωνα ή θυροτηλεοράσεις για το κτίριό σας.
 
 
 
 
 
     
     
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ  
στο Ηράκλειο Κρήτης, για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να επιλέξετε αυτά της αρεσκείας σας.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6946611158