6946611158 Ασκληπιού 4, Κάτω Φορτέτσα, Ηράκλειο info@steliosledakis.gr
hero image
 
     
   LEDakis 
Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού Ηράκλειο Κρήτης - LED - Διακόπτες - Φωτιστικά - Θυροτηλέφωνα Ηράκλειο Κρήτης


Η επιχείρησή μας ”LEDakis” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, είναι καθημερινά κοντά σας και σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού, άριστης ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με γνώμονα τη συνέπεια, την άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές, η επιχείρησή μας, κατάφερε να αποτελεί την ιδανική επιλογή για προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού σε όλη την Κρήτη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
   
     
   ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ  

προηγμένες λύσεις και άριστης ποιότητας προϊόντα LED, διακόπτες, πρίζες, θυροτηλέφωνα, φωτιστικά, ηλεκτρικές μικροσυσκευές και πολλά ακόμα προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Όλα τα προϊόντα μας είναι επιλεγμένα με προσοχή για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία.
Η επιχείρησή μας αποτελεί επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Optonica ενώ συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές προκειμένου να προσφέρουμε προϊόντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες.
 
     
 
   
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.  
     
 
 
 
 
 
 
 ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ 
 είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας, προκειμένου να μπορείτε να βρείτε σε εμάς το ηλεκτρολογικό υλικό που χρειάζεστε.
 
     
 
 
     
     
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ  
στο Ηράκλειο Κρήτης, για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να επιλέξετε αυτά της αρεσκείας σας.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6946611158